OČEKÁVANÝ VÝVOJ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU A ZEMĚDĚLSTVÍ 2016

Holiday Inn Brno - 6.4.2016

OČEKÁVANÝ VÝVOJ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU A ZEMĚDĚLSTVÍ 2016

05. 04. 2016 | Články

Hlavní tematické okruhy odborné konference:

  • Trendy a očekávaný vývoj potravinářského průmyslu a zemědělství
  • Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu a zemědělství 
  • Úspěšné strategie výrobců a dodavatelů v potravinářském  průmyslu
  • Řízení kvality, výkonnosti a rizik v potravinářském průmyslu
  • Řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce
  • Optimalizace výrobních nákladů 
  • Zavádění inovací a podpora vývoje nových výrobků
  • Zvyšování produktivity v potravinářském průmyslu
  • Nové technologie v potravinářském průmyslu a zemědělství
  • Očekávaný vývoj cen potravinářských komodit, Exportní příležitosti
  • Financování růstu, exportu a inovací, fůze a akvizice
  • Spolupráce výrobců, dodavatelů a podpůrných společností v potravinářském průmyslu a zemědělství


Cílem konference je vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů potravinářského průmyslu, zemědělství, obchodu, odborníků a zástupců podniků a institucí, které se podílejí na rozvoji a exportu potravinářského průmyslu a zemědělství.

Společnost ATALIAN, partner konference, vystoupí s přednáškou na téma "Online technologie při řízení zakázek ve facility společnosti"

Těšíme se na setkání.

ATALIAN

 
 

Rychlá poptávka

Sekretariát: +420 326 706 811
Infolinka: +420 722 365 365