OČEKÁVANÝ VÝVOJ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU V ČR A STŘEDNÍ EVROPĚ

Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu v ČR a střední Evropě

05. 05. 2015 | Akce

Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás srdečně pozvat na 6. ročník odborné konference na téma

"Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu v ČR a střední Evropě",

která se koná dne 15. 4. 2015 v Brně hotelu Holiday Inn.

Hlavní tematické okruhy odborné konference:

  • Trendy a očekávaný vývoj potravinářského průmyslu
  • Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu
  • Úspěšné strategie výrobců a dodavatelů v potravinářském průmyslu
  • Řízení kvality, výkonnosti a rizik v potravinářském průmyslu
  • Řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce
  • Optimalizace výrobních nákladů v potravinářském průmyslu
  • Podpora inovací a vývoje nových výrobků
  • Zvyšování produktivity v potravinářském průmyslu
  • Nové technologie v potravinářském průmyslu
  • Očekávaný vývoj cen potravinářských komodit
  • Spolupráce výrobců, dodavatelů a podpůrných společností v potravinářském průmyslu

Cílem konference je vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů potravinářského průmyslu, obchodu, odborníků a zástupců podniků a institucí, které se podílejí na rozvoji potravinářského průmyslu.

 

Sekretariát: +420 326 706 811
Infolinka: +420 722 365 365

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace